Tentro

Tentro

 

Er du, eller har du konfirmant neste år? Kan Tentro vere eit alternativ?

Tentro er ei frikyrkjeleg konfirmasjonsundervisning som man kan velje i staden for å konfirmere seg kyrkjeleg eller borgarleg. Opplegget byggjer på den kristne lære og har denne som rammeverk.

Tentro er eit opplegg som tar tak i tenåringars kvardag og verkelegheit, og knyter dette opp mot tru. Tentro er bygd for å gi ungdomar opplevingar, erfaringar og inntrykk, og undervisninga er laga for å involvere ungdomane til deltaking som engasjerer. Verkemidlar er henta frå ungdomen sin kvardag - filmklipp man kjenner igjen, musikk frå hitlistene, bilder, illustrasjonar, forteljingar, leikar og konkurransar som totalt gir ei forståing av det aktuelle temaet, slik at det opplevast som relevant for tenåringane. Mange ungdomar blir overraska over kor mange element frå kvardagen som kan knytast opp mot tru og Bibel.

Lokalt samarbeider Filadelfia Ulsteinvik, Sion Gurskøy og Ulsteinvik Bibelsenter om Tentro.

Tentro er for ALLE - det er inga forplikting å vere medlem i ei av menigheitene, eller at man tilhøyre ein kristen samanheng. Det er heller ikkje krav om å la seg døype i forbindelse med Tentro.

Tentroundervisninga følgjer skuleåret og samlingane starter i august/september. Høgtidsdag og konfirmasjon er kl. 12, siste laurdagen i april, og vi brukar å vere på Sjøborg kulturhus. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom dette er interessant.


Kontakt

Benedicte Fjørtoft 
E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Ragnhild Øvrebøe
E-post: Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.
Tlf.:       942 58 809